Til kortfilmen Moneymaker søkes det etter flere roller. SE ROLLEBESKRIVELSE!! Dette er alt fra skuespiller roller, til mindre roller som statister også kan søke på. Alder ca 18-40 år. Det er en uavhengig produksjon som for tiden søker støtte. Innspilling blir i Oslo sent juli- tidlig August. Konkret tidspunkt kommer etter hvert som ting begynner å falle på plass. Honorar etter avtale. Vi oppfordrer alle, uansett alder, kjønn og etnisitet, til å søke da vi også søker forskjellige mindre roller utenom disse. Historien dreier seg om en ung jente som har en dag til å skaffe penger for å betale tilbake en gjeld til sin narkomane kjæreste. Om hun ikke klarer det vil hun bli utstøtt fra den eneste familien hun har igjen og miste det ene som aldri har dømt henne for valgene hun har tatt i livet. Hennes tur gjennom Oslo for å skaffe penger kommer til å sette hennes vilje, verdighet og tanker om situasjonen på prøve. Det er en historie om overlevelse og å finne sin plass i samfunnet.
Kjønn: Mann
Spillalder: 18 til 40
Rolle: Ulike småroller og statister / MENN

Beskrivelse: Vi oppfordrer alle, uansett alder, kjønn og etnisitet, til å søke da vi vil ha behov for flere ulike type roller og statister.

Kjønn: Dame
Spillalder: 18 til 40
Rolle: Ulike småroller og statister / KVINNER

Beskrivelse: Vi oppfordrer alle, uansett alder, kjønn og etnisitet, til å søke da vi vil ha behov for flere ulike type roller og statister.

Kjønn: Dame
Spillalder: 18 til 25
Rolle: Rollen som VIKTORIA

Beskrivelse: Viktoria (18+): Viktoria er en ung jente som har falt ut med familien og sitt gamle liv hjemme. Hun er flink til å synge og danse. Hun hadde ambisjoner som ble satt på vent da hun begynte å henge i feil miljø etter hun ikke følte hun passet inn på videregående. Hun er dypt forelsket i kjæresten Eddy og gjengen hans som lever for rus og frihet i Oslo. Bestevenninnen hennes Kristine er også i gjengen. Hun lever bekymringsfritt og lever på penger hun har fått tilsendt hjemmefra. Etter at foreldrene sluttet å sende penger så har hun begynt å akkumulere mye gjeld for å opprettholde forbruket. Hun har ingen andre, og når Eddy krever tilbakebetaling må hun gjøre alt i sin makt for å kunne skaffe pengene for å ikke falle ut med de eneste hun har igjen.

Kjønn: Mann
Spillalder: 18 til 35
Rolle: Rollen som EDDY

Beskrivelse: Eddy (25+): Eddy har vært i Oslos rusmiljø i mange år. Han er en herdet, men sjarmerende fyr som folk kjapt kan like. Han har lenge lokket flere unge jenter over til å bli med i miljøet og utstøtt dem etter de ikke kan betale for seg lengre. Han setter rus og penger foran alt, og når han ikke får noen av delene vil det gå utover forholdet til andre.

Kjønn: Dame
Spillalder: 18 til 35
Rolle: Rollen som KRISTINE

Beskrivelse: Kristine (20+): Kristine har vært i Eddys gjeng i mange år. Hun pleier å rekruttere flere til gjengen deres og begynner å utvikle et seriøst rusproblem. Hun er en god venn med Viktoria og føler seg splittet mellom å hjelpe henne eller å følge Eddy når ultimatumet stilles. Men vil hun gi opp rusen for et vennskap?

Kjønn: Mann
Spillalder: 45 til 55
Rolle: Rollen som MARTIN

Beskrivelse: Martin (50+): Martin er en eldre mann som er faren til en tidligere bestevenninne av Viktoria. Han er på en helgetur til Oslo og møter henne tilfeldig. For Viktoria blir han en påminnelse om livet som kunne vært og hvordan hennes venninne kom seg videre. Han møter Viktoria tilfeldigvis og ønsker å genuint hjelpe henne. Men han ser fort andre muligheter.

Kjønn: Mann
Spillalder: 18 til 35
Rolle: Rollen som DER KAISER

Beskrivelse: Der Kaiser (20+): En ung dealer som henger nede ved Akerselva. Tidlig forlatt av både foreldre og institusjon som fikk han til å falle inn i Oslos underverden. Den faste dealeren til Eddys gjeng.Dato for oppdrag
2021-03-30
Sted:
Oslo
Betalt
Ja
Kompansasjon
Etter avtale
Type oppdrag
Film

Se alle roller for denne stillingen


Se alle roller