Det søkes ulike roller til spillefilmen "Oculi" Et spenningsdrama om en blind mann, som må etterforske et kidnappingsmysterium. Cecilie - Kvinne 25-40, har endelig møtt en mann hun har troen på, når hun brått blir kidnappet under mystiske omstendigheter. Mann, 25-50, har den skumleste stemmen som finnes, og kan levere verbale trusler som gir frysninger. Sara - Kvinne 25-40, bærer på en hemmelighet, og er redd for å bli avslørt. Har dialekt, eller en særegen stemme. Linda - Kvinne 25-40, drar på tinder-date, og blir ikke særlig imponert av mannen hun møter.. I tillegg trengs en rekke personer i alderen 20-50 (gjerne med litt stunt eller kamp-erfaring) til å spille både skurker, og politimenn. De fleste med replikker. Dette er en liten men ambisiøs produksjon. Alle roller er honorerte, men på grunn av det lave budsjettet må det meste av honorering gjøres med arbeidskreditt. Innspillingen vil skje i Oslo i perioden Mai-Juli, litt ettersom hvordan smittevernstiltakene utvikler seg. For det meste vil vi være kun 5 personer på sett.
Kjønn: Dame
Spillalder: 5 til 5
Rolle: Rollen som Cecilie

Beskrivelse: Cecilie - Kvinne 25-40, har endelig møtt en mann hun har troen på, når hun brått blir kidnappet under mystiske omstendigheter.

Kjønn: Mann
Spillalder: 18 til 35
Rolle: Rollen som Mann

Beskrivelse: Mann, 25-50, har den skumleste stemmen som finnes, og kan levere verbale trusler som gir frysninger.

Kjønn: Dame
Spillalder: 18 til 35
Rolle: Rollen som Sara

Beskrivelse: Sara - Kvinne 25-40, bærer på en hemmelighet, og er redd for å bli avslørt. Har dialekt, eller en særegen stemme.

Kjønn: Dame
Spillalder: 18 til 35
Rolle: Rollen som Linda

Beskrivelse: Linda - Kvinne 25-40, drar på tinder-date, og blir ikke særlig imponert av mannen hun møter.

Kjønn: Mann
Spillalder: 18 til 35
Rolle: Roller som skurk / politi

Beskrivelse: Personer i alderen 20-50 (gjerne med litt stunt eller kamp-erfaring) til å spille både skurker, og politimenn. De fleste med replikker.Dato for oppdrag
2020-05-25
Sted:
Oslo
Betalt
Ja
Kompansasjon
Etter avtale / Arbeidskreditt
Type oppdrag
Skuespiller oppdrag

Se alle roller for denne stillingen


Se alle roller