Filmstudenter fra Noroff filmskole søker skuespillere til kortfilmen: Perfeksjonisten Regisseres av Brandon Austria Innspillingen er i Oslo 05. og 06. November Filmen handler om en person som ikke vil avslutte et arbeid, og derfor aldri gjør det ferdig. Se roller for beskrivelse.
Kjønn: Dame
Spillalder: 45 til 65
Rolle: Elisabeth (55-65 år)

Beskrivelse: Siden hun var liten drømte hun om å bli en skuespiller.Hun har levd drømmen og er nå ute etter å lære den neste generasjonen noen tips. Elisabeth møter på en ung skuespiller (Andreas) som har satt opp noen barrierer for sinegen utvikling. Elisabeth er veldig barmhjertig mot han, men ettersom at hun ser at det ikke går, endrer hun strategien sin og terger han til å få ut det beste i han.

Kjønn: Mann
Spillalder: 45 til 55
Rolle: Regissøren Mann ( 50 år )

Beskrivelse: Han er ute etter å lage den beste filmen. Han er ydmyk, men realistisk. Han har sine meninger som han forholder seg til, men han er aldri ufhøffelig ovenfor andre. Han er en god lytter og har ryddige argumenter. Det er lett og mislike han, men umulig å hate.

Kjønn: Dame
Spillalder: 25 til 35
Rolle: Produsenten kvinne ( 30 år )

Beskrivelse: Hun har mangel på sympati. Hun er ute etter å få jobben sin og andre sine jobber ferdig så fort som mulig, samme hva forholdene er. Hun er ufin og tar ting fort personlig.Dato for oppdrag
2019-10-30
Sted:
Oslo
Betalt
Nei
Kompansasjon
Dekker transport og mat, materia
Type oppdrag
Skuespiller oppdrag

Se alle roller for denne stillingen


Se alle roller