Trenger to menn som skal være medhjelperne til «den onde Grev Svartblod», en skurk med sverd, hatt med fjær og tullete renessanse-nikkers. Greven er rund som en tønne, og vi ser derfor etter noe helt motsatt. Helst en høy og tynn, og en lav og tynn. Ta gjerne kontakt dersom du har litt spesielle trekk, komisk utseende, ikke pen men litt snål! Du trenger ikke være skuespiller men fungere i kamera. I scenen skal man fekte, så fint hvis man har noe erfaring med dette fra før, men ikke et krav. Viktigere at man klarer bevege seg.
Kjønn: Mann
Spillalder: 27 til 40
Rolle: Mann 27-40

Beskrivelse: Høy og Tynn. Ta gjerne kontakt dersom du har litt spesielle trekk, komisk utseende, ikke pen men litt snål! Du trenger ikke være skuespiller men fungere i kamera. I scenen skal man fekte, så fint hvis man har noe erfaring med dette fra før, men ikke et krav. Viktigere at man klarer bevege seg.

Kjønn: Mann
Spillalder: 27 til 40
Rolle: Mann 27-40

Beskrivelse: Lav og Tynn. Ta gjerne kontakt dersom du har litt spesielle trekk, komisk utseende, ikke pen men litt snål! Du trenger ikke være skuespiller men fungere i kamera. I scenen skal man fekte, så fint hvis man har noe erfaring med dette fra før, men ikke et krav. Viktigere at man klarer bevege seg.Dato for oppdrag
2019-05-20
Sted:
Asker
Betalt
Ja
Kompansasjon
Etter avtale
Type oppdrag
Statist oppdrag

Se alle roller for denne stillingen


Se alle roller