Nå nærmer det seg sommertid, og de fleste skal vel unne seg en velfortjent ferie, eller reise bort noen uker. Så hva skjer her på Face, og hva skjer med oppdrag nå i sommertiden?

Vel, som med andre bransjer så tar også de fleste innen produksjon av film og reklame også ferie nå i denne perioden. Du kan forvente at det blir noe mer stille fremover, og i Juli måned spesielt på oppdragsfronten.

Ingen oppdrag?
Joda, enkelte oppdrag vil det være også denne sommeren. Det står aldri helt stille, så følg med på det vi legger ut her i portalen, på vår Facebook side, og Instagram. Enkelte TV serier vil også booke inn og formidle aktører gjennom sommeren, og noen oppdragsgivere vil kanskje søke etter deg og din profil. Så vi oppfordrer til å følge med på din e-post konto og mobil gjennom sommeren i tilfelle oppdragsgivere vil få tak i deg.

Kan du gjøre noe?
Ja, absolutt. Oppdater din profil når du får litt tid denne sommeren, og bruk litt tid på å gjøre den så informativ som mulig. Husk også det viktigste – BILDER. Det er svært viktig at du oppdaterer dine bilder, og spesielt dine profilbilder slik at de følger bransje standarden!

Tar Face fri?
Face er tilstede gjennom sommeren, vi besvarer e-post og telefon, og vi vil oppdatere portalen med aktuelle oppdrag og nye aktører. Vi tar noe ferie vi også, men vil overlappe hverandre slik at vi kan svare på deres spørsmål og yte support.

Face ønsker deg en god sommer.

Tips og guider

Se våre tips og guider som vil hjelpe deg på vei.

Les mer

FAQ

Ta en kikk i vår FAQ-samling for å finne ut av spørsmål du lurer på.

Les mer

Supportsenter

Dersom du lurer på noe, så kan du kontakte oss her.

Les mer